Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Makeup trends Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013/2014

Makeup trends Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013/2014

Όλες οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ!


Το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του και όπως είναι αναμενόμενο όλες οι γυναίκες θέλουν να ενημερωθούν για τις καινούργιες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ, τα trends της ερχόμενης σεζόν όπως παρουσιάστηκαν στις διαθνείς πασαρέλες, επιτάσσουν "ζεστές" αποχρώσεις, έντονο βλέμμα, μεταλλικές υφές, φωτεινά χρώματα και λαμπερή επιδερμίδα.



1) Wine lips (Χείλη στις ζεστές αποχρώσεις του κρασιού)Αν τα χείλη σας είναι το πιο δυνατό χαρακτηριστικό σας, μην παραλείψετε την επερχόμενη σεζόν, να προμηθευτείτε ένα κραγιόν σε "δραματικό", σκούρο τόνο του μπορντό ή του χαλκού. 

Louis Vuitton, Fendi, Anthony Vaccarello, Vivienne Tam, Vera Wang, Derek Lam,  Miu Miu ήταν μερικοί από τους οίκους που ανέδειξαν την τάση.



2) Cat EyesΕίτε με ένα απλό μαύρο eyeliner, είτε σε συνδυασμό με smokey ή ρετρό μακιγιάζ, το γατίσιο βλέμμα είναι από τα πιο δημοφιλή φετινά χειμερινά trends. 

Monique Lhullier, Kenzo, Anna Sui, Michael Kors και Lanvin ήταν μερικοί απ΄τους υπέρμαχους της τάσης.



3) Eyeliners
Απαραίτητο προιόν στο μακιγιάζ για τη σεζόν που ακολουθεί. Η νέα τάση επιβάλλει φαρδιές γραμμές αλλά και μεταλλικές υφές.



4) 90s Grunge lookΌπως η μόδα έτσι και το μακιγιάζ έχει επηρεαστεί από τη συγκεκριμένη επιρροή. Το δραματικό, σχεδόν μουτζουρωμένο βλέμμα, είναι αγαπημένο trend του μακιγιάζ για φέτος.

Heidi Slimane, Saint Laurent και Roberto Cavalli 
συμπεριέλαβαν εκδοχές του grunge look στις επιδείξεις τους.



5) "Ζεστές" αποχρώσεις της εποχής
Αποχρώσεις του πορτοκαλί, του χαλκού, του καφέ-σοκολά και του δαμάσκηνου είναι οι επικρατέστερες για το μακιγιάζ του χειμώνα. 

Rodarte, Gucci, Givenchy, Genny, Phillip Lim, Altuzarra, Christian Dior, Gucci, Versace, Victoria Beckham τα συμπεριέλαβαν ήδη στις καινούργιες συλλογές τους.




6) Μεταλλικές υφές και γκλίτερΤέτοιες λεπτομέρειες θα υπάρξουν παντού τον χειμώνα... σε ρούχα, τσάντες, αξεσουάρ και οπωσδήποτε στο μακιγιάζ. Η νέα εποχή επιτάσσει λάμψη σε σκιές, κραγιόν και eyeliners.
Chanel, Donna Karan, J. Mendel, Thakoon έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις λαμπερές αποχρώσεις.



7) Φωτεινά χρώματα
Αν οι χειμερινές παλέτες χρωμάτων επηρεάζουν δυσάρεστα την ψυχολογία σας, μη διστάσετε να επενδύσετε σε έντονα και ζωηρά χρώματα, όπως σαμπανιζέ αποχρώσεις, το μωβ ή το φωτεινό κόκκινο.
Dolce & Gabanna, Tom Ford, Jason Wu και Lancome λάνσαραν εκδοχές αυτών των χρωμάτων.



8) Φυσικό μακιγιάζ
Διαχρονική και πάντα επίκαιρη τάση. Ιδανική επιλογή για να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά σας και να δείχνετε λαμπερή χωρίς υπερβολές.
Ralph Lauren, Valentino, Armani Prive, Giambattista Valli, Balmain
 υιοθέτησαν το natural makeup.



9) "Ζωηρό" ρουζ
Μια έντονη, "ζωηρή" απόχρωση ρουζ σε συνδυασμό με σχεδόν άβαφη επιδερμίδα και ελάχιστο ή καθόλου μακιγιάζ στα μάτια, είναι άλλο ένα "hot" trend της ερχόμενης σεζόν.

Είδαμε την τάση στους: Chanel, Valentino και Stella McCartney


10) Ροζ-φούξια χείλη
Φυσικό, υποτονικό μακιγιάζ στα ματιά με φωτεινά, ροζ χείλη. Νεανική, girly τάση.

Την είδαμε στους: Christian Dior, Diane Von Furstenberg


11) Highlighter
Λάμψη και τον χειμώνα. Δώστε όψη υγείας και φρεσκάδας στο πρόσωπό σας με το θαυματουργό προϊόν, που δεν είναι άλλο από το highlighter.
Το είδαμε στους Christian Dior, Valentino και Versace.